Για ποιο λόγο να επιλέξετε θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας για το σπίτι σας Leave a comment

Με την αύξηση των διαρρήξεων και κλοπών τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας, η ασφάλεια έχει καταστεί το πιο σημαντικό μέλημα του σπιτιού μας . Το σπίτι μας θα πρέπει να είναι καλά προστατευμένο και να ασφαλίζεται . Το πιο αδύνατο σημείο στο σπίτι μας το  οποίο εκμεταλλεύονται επίδοξοι κακοποιοί είναι η πόρτα εισόδου.

Δυστυχώς, οι μέρες που κάποιος δεν ενδιαφερόταν για να έχει την πόρτα του ξεκλείδωτη ανήκουν σε πολλές δεκαετίες πίσω . Όλο και περισσότερες οικογένειες πλέον επενδύουν σε συστήματα συναγερμού και πόρτες ασφαλείας προκειμένου να προστατεύσουν το σπίτι τους , την οικογένειά τους και τα υπάρχοντά τους από τις διαρρήξεις . Πολλοί διαρρήκτες προτιμούν να χρησιμοποιούν την μπροστινή πόρτα κατά την εκτέλεση μιας ληστείας. Η εγκατάσταση μιας πόρτας ασφαλείας είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για την προστασία σας . Αν και μπορεί να φαίνεται απλό , μια βαριά πόρτα ασφαλείας μπορεί να είναι αρκετή για να κάνει τους υποψήφιους ληστές να προσπεράσουν το σπίτι σας σε αναζήτηση ενός πιο εύκολου στόχου . Οι πόρτες ασφαλείας είναι ένα εξαιρετικό  , χαμηλού κόστους προληπτικό μέτρο που παρέχει μεγάλη οφέλη για το σπίτι σας .

Πόρτες Ασφαλείας elitesystemΜπορεί η πόρτα εισόδου που έχετε τώρα να είναι ακριβή και κομψή, όμως να, εξακολουθεί να αδυνατεί να κρατήσει μακριά τους διαρρήκτες λόγω της μικρής δύναμης αντίστασης ή ακόμη και του κακού συστήματος ασφάλισης  το οποίο μπορεί να παραβιαστεί βίαια με κοπτικά ή να σπάσει με τσεκούρι ή σφυρί αφήνοντας έτσι το σπίτι σας στα των διαρρηκτών. Έτσι, για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια του σπιτιού σας, συστήνεται ανεπιφύλακτα να εγκαταστήσετε τις πόρτες ασφαλείας από χάλυβα . Έχουν μοναδικό σύστημα κλειδώματος   που είναι απίθανο να σπάσει. Παρέχουν εξαιρετική ασφάλεια και αντοχή σε μια πολύ λογική τιμή. Διατίθενται σε διάφορα είδη φινιρίσματος όπως ξύλο, αλουμίνιο κτλ και ταυτόχρονα σας προσφέρουν και ομορφιά αλλά και ασφάλεια.

Βασικά πλεονεκτήματα των πορτών ασφαλείας έναντι των παραδοσιακών πορτών

1 . Ανθεκτικότητα : Οι παραδοσιακές ξύλινες πόρτες δεν είναι ανθεκτικές στο πέρασμα του χρόνου και οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες σιγά σιγά τις φθείρουν καθώς δεν μπορούν να τις αντέξουν  . Αντίθετα, οι πόρτες ασφαλείας είναι ανθεκτικές στον χρόνο καθώς το εσωτερικό τους είναι πολύ ενισχυμένο με βαριά υλικά.

2 . Ασφάλεια : Η πόρτα εισόδου, όπως προαναφέρθηκε, είναι συχνά το πιο αδύναμο μέρος του σπιτιού σας και πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η πόρτα σας είναι ανθεκτική στις επιθέσεις των διαρρικτών. Οι ατσάλινες πόρτες είναι το καλύτερο όπλο άμυνας κατά των διαρρηκτών.Είναι επίσης εξοπλισμένες με κλειδαριές υψηλής ποιότητας οι οποίες είναι σχεδόν άφθαρτος .

3.Design : Έρχονται σε πολλά κομψά σχέδια και χρώματα . Έχουν σχεδιαστεί διατηρώντας την ομορφιά του σπιτιού σας . Ταιριάζουν και προσαρμόζονται σε κάθε γούστο

4.Τιμή : Η ασφάλεια του σπιτιού σας κανονικά δεν υπολογίζεται σε τιμή. Φυσικά όμως οι πόρτες ασφαλείας πλέον προσφέρονται σε πολύ χαμηλές τιμές λόγω της τεχνογνωσίας που έχει αναπτυχθεί.

5.Συντήρηση: Δεν απαιτείται σχεδόν καθόλου συντήρηση και ταυτόχρονα αντέχουν στον χρόνο πολύ περισσότερο από τις παραδοσιακές πόρτες .

6. Ενεργειακά οφέλη: Είναι πιο αποδοτικές ενεργειακά από τις παραδοσιακές ξύλινες πόρτες. Προσφέρουν πολύ καλύτερη μόνωση και μειώνεται στο ελάχιστο η διαρροή θερμότητας από την πόρτα

Οι περισσότεροι άνθρωποι όμως δυστυχώς σκέφτονται την λύση της πόρτας ασφαλείας όταν συμβεί κάποιο δυσάρεστο περιστατικό στους ίδιους, στους γείτονές τους ή σε κάποιο αγαπημένος τους πρόσωπο. Η πρόληψη όμως είναι πάντοτε καλύτερη από την θεραπεία…  Εάν λοιπόν θέλετε πραγματικά να προστατεύσετε την οικογένειά σας από μια ειδεχθή εγκλήματα όπως ένοπλη ληστεία, επίθεση , βιασμούς, βανδαλισμούς  κτλ, μην περιμένετε την «κακιά στιγμή» για να συνειδητοποιήσετε την ανάγκη ασφαλείας του σπιτιού σας. Καλό είναι να σκεφτείτε πολύ σοβαρά την αγορά μίας πόρτας ασφαλείας για το σπίτι σας πριν είναι πολύ αργά για να το κάνετε. Τα χρήματα που δίνει κάποιος για την ασφάλειά του είναι στην ουσία μία επένδυση που του εξασφαλίζει σιγουριά και ασφάλεια στο σπίτι του

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

SHOPPING CART

close

Pin It on Pinterest

Share This