Κουφώματα PVC-Συνθετικά

Τα Κουφώματα PVC  της εταιρείας  μας  συνδυάζουν ποιότητα, σχεδιασμό και καινοτομία και ικανοποιούν σήμερα τις απαιτήσεις του αύριο. Προσφέρουν εξοικονόμηση ενέργειας, ασφάλεια, ηχομόνωση και η θερμομόνωση. Δώστε μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στην κατοικία σας και απολαύστε την άνεση των κορυφαίων συστημάτων της Elitesystem.Τα συνθετικά κουφώματα  είναι κακός αγωγός της θερμότητας και γι’αυτό το λόγο από τη φύση του είναι θερμομονωτικό υλικό πράγμα που σημαίνει πολύ καλή θερμομόνωση.

Από πλευράς εφαρμογής των διαφόρων μερών του κουφώματος το αποτέλεσμα είναι σχεδόν τέλειο λόγω της μικρότερης σκληρότητας του PVC.Η διάρκεια ζωής των συνθετικών κουφωμάτων είναι πολύ μεγάλη και μπορεί να ανακυκλωθεί έως και εφτά φορές μέχρι να αχρηστευθεί. Tα σύγχρονα συστήματα πλαστικών κουφωμάτων – PVC  έχουν υψηλή αντοχή στη φωτιά είναι απόλυτα στεγανά και αθόρυβα και διατίθενται σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων.Η Elitesystem κατασκευάζει και τοποθετεί κουφώματα pvc Veka αλλά και δικά της κουφώματα pvc Elitesystem.

Κουφώματα PVC Veka

Κουφώματα PVC VekaΤα κουφώματα PVC VEKA γερμανικής προέλευσης κατατάσονται αυτή την στιγμή στο νούμερο ένα στην κατηγορία συνθετικών κουφωμάτων σε ολόκληρο τον κόσμο.Διαθέτουν πενταθάλαμο προφίλ με ένα βασικό συνολικό βάθος 70 mm και μόνωση των τιμών έως  U w  = 0,76 W / (m² K)  με τη χρήση της υψηλής μόνωσης με τριπλά τζάμια  U g  = 0,4 W / (m² K).Κλασική γραμμή με ελαφρώς στρογγυλεμένες γωνίες, ιδιαίτερα μικρό πλάτος και ιδιαίτερα χαμηλή συντήρηση και Διατίθεται σε επίπεδο προφίλ και semiflush.Επίσης κατάλληλα για την παραγωγή των παράλληλων θυρών ολίσθησης και κλίσης.Πλήρης συμβατότητα με τα άλλα 70-χιλιοστών συστήματα VEKA Swingline και TOPLINE.Πλαστικά κουφώματα με ιδανικές στατικές ιδιότητες για την αντοχή και σταθερή αξία.

Κουφώματα PVC Elitesystem

κουφώματα-PVC-ElitesystemΤα  κουφώματα PVC Elitesystem που αναπτύξαμε χαρακτηρίζεται με την κλασική γραμμή σχεδίασης και την εξαιρετική σε τεχνολογικές παραμέτρους. Είναι σύμφωνη με τη βασική στρατηγική που ακολουθούμε στη σειρά PVC  λύσεις υψηλής ποιότητας προσανατολισμένη προς τις εταιρείες που αναζητούν αξιόπιστα πλαστικά κουφώματα.Τα συνθετικά κουφώματα Elitesystem  με τους  τέσσερις θαλάμους του και πλάτος 60 mm εξασφαλίζει πολύ καλή θερμική και ηχητική μόνωση των προφίλ, που σε συνδυασμό με τα κατάλληλα τζάμια, δημιουργήσει ένα προϊόν με εξαιρετικά χαρακτηριστικά θερμομόνωσης.Τα  κουφώματα PVC Elitesystem συνοδεύονται πάντα από περιμετρικούς μηχανισμούς πολλαπλών κλειδωμάτων.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για τις προσφορές μας !

SHOPPING CART

close

Pin It on Pinterest

Share This