Σύγκριση πορτών ασφαλείας με παραδοσιακές πόρτες Leave a comment

Οι θωρακισμένες πόρτες ασφάλειας έχουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα έναντι των απλών θυρών. Είναι πολύ πιο δύσκολο να παραβιαστούν. Οι περισσότερες που κυκλοφορούν στην αγορά είναι απαραβίαστες σε χειροκίνητα διαρρηκτικά μέσα και διαρρηκτικά εργαλεία ακόμα και νέας τεχνολογίας. Είναι κλειστού τύπου κατασκευή και μπορεί να αντέξει πολύ μεγάλα φορτία χωρίς την παραμικρή παραμόρφωση.  Επιπλέον παρέχει αντισεισμική προστασία αφού σε περίπτωση σεισμού η πόρτα δεν μπλοκάρει και ανοίγει εύκολα.

Έχουν διπλή ή τριπλή θωράκιση από ηλεκτρογαλβανισμένο χάλυβα, ρυθμιζόμενους μεντεσέδες βαρέως τύπου και οι περισσότερες έρχονται εφοδιασμένες με διπλή κλειδαριά ασφαλείας. Η μεταλλική κάσα της πόρτας έχει κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε τα ξύλα να «κουμπώνουν» πάνω της. Στην επένδυσή της δε χρησιμοποιούνται εσωτερικές βίδες.  Παρέχουν ηχομόνωση, θερμομόνωση και τα λάστιχα περιμετρικά της πόρτας και της κάσας εξασφαλίζουν απόλυτη στεγανότητα στην πόρτα, στο κάτω μέρος της οποίας τοποθετείται ρυθμιζόμενος ανεμοφράκτης που εφαρμόζει στο δάπεδο. Επίσης έχουν ανάλογα με το μέγεθος και τις διαστάσεις από 8 μέχρι και 22 πύρους κλειδώματος.

Η κάθε πόρτα ασφαλείας διατίθενται προκατασκευασμένες στην αγορά σε διάφορα χρώμα και διαστάσεις. Παρ’ όλα αυτά ο κάθε πελάτης έχει την δυνατότητα να παραγγείλει την πόρτα που επιθυμεί σε όποιο χρώμα και όποιες διαστάσεις θέλει.

Το κόστος μιας πόρτα ασφαλείας καθορίζεται από 3 κύριους παράγοντες:

1) Από την κατηγορία ασφαλείας ή τις κλάσεις

2) Από τις κλειδαριές: Νέας τεχνολογίας, μονές, διπλές, ηλεκτρονικές, ηλεκτρομηχανικές, Μotorised.

3) Από τις επενδύσεις: επίπεδες – παντιγραφικά σχέδια – χειροποίητα σχέδια – επενδύσεις αλουμινίου – laminate – φυσικοί καπλαμάδες ή τεχνητοί.

Οι τιμές αρχίζουν από 300€ και φτάνουν μέχρι και 2500€ με τοποθέτηση.

πόρτες-ασφαλείας-προσφορά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

SHOPPING CART

close

Pin It on Pinterest

Share This