Γιατί πρέπει να είστε παρών κατά την τοποθέτηση της πόρτας ασφαλείας;

Πολλές φορές η εγκατάσταση μιας πόρτας είναι κάτι που αφήνουμε σε ειδικούς ή τουλάχιστον σε κάποιο πιο έμπειρο αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις θα χρειάζεται να είμαστε παρών και εμείς στην όλη διαδικασία έτσι ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά.

Για παράδειγμα ας πούμε ότι έχετε επικοινωνήσει με τον ειδικό στο τηλέφωνο για εγκατάσταση πόρτας  βιομηχανικού ατσαλιού.  Μπορεί ήδη να έχετε αποφασίσει για το στυλ της πόρτας που σας αρέσει και ταιριάζει με τον χώρο σας και είπατε στον  εγκαταστάτη να έρθει στον χώρο σας και να πάρει διαστάσεις.

Αλλά, τι θα συμβεί σε περίπτωση που το πλαίσιο που υπάρχει στην μπροστινή πόρτα δεν είναι τόσο δυνατό ώστε να υποστηρίξει μια ατσαλένια πόρτα.  Σε τέτοια περίπτωση, θα χρειαστεί να μιλήσετε με τον ειδικό εγκατάστασης περαιτέρω για τυχών λύσεις ή εναλλάκτικες, το οποίο συνεπάγεται με καθυστερήσεις στην εκτέλεση της εγκατάστασης.

Ο εγκατάστατης θα σας ρωτήσει μάλλον ερωτήσεις σχετικά με τις προσδοκίες σας καθώς και για να βεβαιωθεί ότι δεν μετρήσει λάθος πόρτα, κάνει λανθασμένες εκτιμήσεις ή ακόμα κάνει και λάθος σπίτι ή χώρο.  Συνεπώς, η παρουσία σας κάτα την διάρκεια της μέτρησης του πλαισίου και της πόρτας  είναι  σχεδόν απαραίτητη.

Για την εγκατάσταση επίσης είναι εξίσου ή ακόμα και περισσότερο σημαντική η παρουσία σας αφού ενδεχομένως να χρειαστεί να δώσετε κατευθύνσεις και συμβουλές για το πως θέλετε να εφαρμόζει η πόρτα. Εκτός από αυτό, θα πρέπει να είστε εκεί για να παραλάβετε τα κλειδιά και να τα φυλάξετε σε ασφαλές μέρος που μόνο εσείς θα γνωρίζετε.

Σχετικά με την τιμή, πολλές εταιρίες θα σας δώσουν τιμολόγιο εκ των προτέρων που περιλαμβάνει και το κόστος εγκατάστασης ή θα συζητηθεί η τιμή μαζί σας πριν ή με την εγκατάση της πόρτας.  Κάποιες εταιρείες ενδεχομένως να μην χρεώνουν κόστος εγκατάστασης αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει καμία υποβάθμιση στην ποιότητα ή καθυστερήσεις, κάνοντας μια έρευνα αγοράς.

SHOPPING CART

close

Pin It on Pinterest

Share This