Γνωρίστε τους 4 τύπους γκαραζόπορτας

 Υπάρχουν τέσσερις κύριοι τύποι γκαραζόπορτας:

1. ΔΙΑΤΡΗΤΟ ΡΟΛΟ

Αποτελείται από υψηλής ασφάλειας ρολό από γαλβανιζέ εν θερμώ λαμαρίνα. Τα φύλλα του ρολού είναι διάτρητα ώστε να υπάρχει δυνατότητα οπτικής επαφής και δυνατότητα εξαερισμού. Είναι βαμμένο ηλεκτροστατικά σε διάφορες αποχρώσεις και μπορεί να καλύπτει ανάγκες τοποθέτησης σε καταστήματα, γκαράζ σπιτιών, αποθηκών κλπ. δίνοντας τη δυνατότητα συνδυασμού ασφάλειας, οπτικής επαφής και εξαερισμού. Τέλος η διάτρηση των φύλλων του ρολού είναι απόλυτα ομοιόμορφη.

2.  ΡΟΛΟ ΔΙΑΚΤΥΩΤΟ ΑΡΑΙΟ ΤΥΠΟΥ “ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΤΙ”

Είναι κατασκευασμένο από γεμάτο σίδερο πυκνής πλέξης.  Χρησιμοποιείται βαρέως τύπου ρολό.  Δυνατότητα τοποθέτησης με οδηγούς γαλβανισμένους σχήματος Π και συνδυασμός υψηλής προστασίας και δυνατότητας οπτικής επαφής με τον εσωτερικό χώρο. Είναι  ιδανικό για τοποθέτηση σε βιτρίνες καταστημάτων και ειδικά χρυσοχοείων, κοσμηματοπωλείων όπου οι απαιτήσεις ασφάλειας είναι μεγαλύτερες.
Διατίθεται γαλβανισμένο ή βαμμένο ή γαλβανισμένο και βαμμένο για μεγαλύτερη προστασία από δημιουργία σκουριάς.

γκαραζόπορτες

3. ΡΟΛΟ ΔΙΚΤΥΩΤΟ ΠΥΚΝΟΥ ΤΥΠΟΥ “ΜΙΚΡΟ ΜΑΤΙ”

Είναι κατασκευασμένο από γεμάτο σίδερο αραιής πλέξης και παραδίδεται με οδηγούς γαλβανισμένους σχήματος Π. Συνδυάζει υψηλή προστασία και μεγάλη δυνατότητα οπτικής επαφής με τον εσωτερικό χώρο. Διατίθεται γαλβανισμένο βαμμένο ηλεκτροστατικά ή ακόμα γαλβανισμένο και βαμμένο εάν πρόκειται να τοποθετηθεί σε περιοχές όπου υπάρχει μεγάλη επιβάρυνση από οξείδωση.

4.  ΠΟΛΥΣΠΑΣΤΗ ΠΟΡΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΥΠΟΣ ΠΑΝΕΛ ΡΑΜΠΟΤΕ ΜΕ ΡΙΓΑ ΚΑΙ ΤΑΜΠΛΑΔΟΤΟ 

Παρέχουν θερμομόνωση και ηχομόνωση με ταυτόχρονα αθόρυβη λειτουργία. Επιπλέον παρέχουν ασφάλεια και σιγουριά στο χρήστη, έχουν μεγάλο εύρος εφαρμογών και ασφαλή λειτουργία κατά των ατυχημάτων.

Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο εύρος τιμών καθώς πολλοί είναι οι παράγοντες που επηρεάζουν την τιμή των γκαραζόπορτων και των ρολών όπως διαστάσεις, υλικό, τύπος και πολλά. Οι τιμές μπορούν να ξεκινούν από μερικές εκατοντάδες ευρώ και να φτάνουν μέχρι μερικές χιλιάδες ευρώ.

SHOPPING CART

close

Pin It on Pinterest

Share This