Ποιες σειρές θερμοδιακοπής χρησιμοποιούμε για αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων σειράς 150,700 στα συρόμενα χωνευτά

Αντικατάσταση Κουφωμάτων ΑλουμινίουΔεν θα μιλήσουμε σε αυτό το άρθρο για κουφώματα αλουμινίου για συμβατικές συρόμενες σειρές αντικατάστασης κουφωμάτων,γιατί υπάρχουν σε όλες τις σημερινές διελάσεις.Αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο είναι να βοηθήσουμε τον κάθε φίλο ή φίλη να ενημερωθεί και να αποφασίσει ποια σειρά θερμοδιακοπής είναι η κατάλληλη για να αντικαταστήσει τα παλαιά συρόμενα χωνευτά κουφώματά του.

Για τον ιδιώτη η Alousystem 350 inox ίσως είναι η πιο φτηνή σειρά θερμοδιακοπής για συρόμενα χωνευτά κουφώματα που μπορεί φυσικά  να συνδιαστεί και με ενεργειακούς υαλοπίνακες.Είναι μια σειρά πιστοποιημένη και πλήρως εναρμοσμένη με τα ευρωπαικά πρότυπα.Διαθέτει πάχος  φύλλου[353] 32 χιλιοστά και το ύψος του είναι 83 χιλιοστά.Το συνολικό πλάτος του οδηγού για χωνευτό με τζάμι,σίτα,πατζούρι είναι μόλις 99.5 χιλιοστά.Όπως μπορείτε να καταλάβετε ότι είναι η μοναδική σειρά που μπαίνει σε χωνευτά παλιά της σειράς 700.Δέχεται από μονούς εως διπλούς υαλοπίνακες  27 χιλιοστών και συμπληρώνεται από κλειδαριές ενός εως έξι σημείων αναλόγως τις διαστάσεις του κουφώματος.

Για τον κατασκευαστή η Alousystem 350 inox έχει πολλά κοινά στοιχεία και συνδιάζεται με την ecoline 600 inox.Για τα χωνευτά που περιλαμβάνουν τζάμι,σίτα,πατζούρι το προφίλ του πατζουριού [354]στο άνοιγμα της κλειδαριάς ,το κοντίλι του παντογράφου πέφτει επάνω στα νεύρα της μήτρας του προφίλ με αποτέλεσμα πολλές φορές να το χαλάει.Άρα εμείς μπορούμε να αντικαταστήσουμε το 354 με το 607 της ecoline 600 inox.Επίσης κατόπιν συννενόησης με τον πελάτη μπορούμε συνδιάσουμε το προφίλ 353 με όλους τους οδηγούς ecoline 600 inox.

Μια άλλη σειρά που διαθέτει η Elitesystem αντικατάσταση παλαιών χωνευτών τύπου 700 είναι η Europa 6000 hybrid.Η αξιόπιστη λύση που ενδείκνυται για την αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων. Συνδυάζει την ευελιξία και την οικονομία στην κατασκευή, με το άψογο φινίρισμα και την απόλυτη λειτουργικότητα, με τη χρήση του νέου ανοξείδωτου οδηγού.

Φύλλο τζαμιού: Πλάτος 33,2mm και ύψος 86mm.Φύλλο πατζουριού: Πλάτος 33,2mm και ύψος 86mm.Διπλός οδηγός: (επάλληλου) Πλάτος 88,2mm και ύψος 45mm, (τζάμι, σήτα)Πλάτος 74,4mm και ύψος 45mm.Τριπλός οδηγός: (επάλληλου) Πλάτος 134,8mm και ύψος 45mm, (τζάμι, σήτα, πατζούρι) Πλάτος 114mm και ύψος 45mm, (επάλληλο με σήτα) Πλάτος 121mm και ύψος 45mm.

Τα κέντρα κύλισης των φύλλων στον επάλληλο οδηγό είναι 46,6mm και στον οδηγό τζάμι σήτα πατζούρι είναι 36,2mm. Το διάκενο των φύλλων στο κάτω μέρος είναι 20,2mm. Τα κεφάλια των οδηγών είναι 15,2mm και δέχονται προσθήκη inox καμπυλότητας Φ8mm.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις δυνατότητες που σας προσφέρονται ή ακόμη και να ζητήσετε μία προσφορά. Για την επικοινωνία με την εταιρεία μας, κάντε κλικ εδώ: Επικοινωνία με Elitesystem

 

SHOPPING CART

close

Pin It on Pinterest

Share This