Γιατί να προτιμήσετε κουφώματα αλουμινίου;

Στις μέρες μας, έχει γίνει πλέον ευρέως αποδεκτό ότι χρησιμοποιώντας κουφώματα αλουμινίου για τις ανάγκες μας, σημαίνει πως επιλέγουμε υψηλή ποιότητα για τα κουφώματά μας.

Ενεργειακή Απόδοση και πολλαπλά οφέλη

Τα κουφώματα αλουμινίου υπερέχουν λόγω του ότι υπερβαίνουν τα πρότυπα ενεργειακής απόδοσης. Με πόρτες και παράθυρα αλουμινίου μπορείς να επιτύχεις αύξηση της θερμότητας του χώρου κατά 60% έναντι άλλου υλικού όπως ξύλο, σίδερο κ.τ.λ. κουφωματα αλουμινιου 1Η ιδιότητα που έχει το αλουμίνιο να είναι ανθεκτικό στη διάβρωση του εξασφαλίζει επίσης χαμηλό κόστος συντήρησης. Είναι ανθεκτικό επίσης σε ακραίες καιρικές συνθήκες σε αντίθεση με άλλα υλικά αφού δεν διογκώνεται, δεν ραγίζει και δεν παραμορφώνεται με την πάροδο του χρόνου εξασφαλίζοντας έτσι μια εκτεταμένη διάρκεια ζωης.

Οφέλη διαμόρφωσης

Το αλουμίνιο μπορεί να βαφτεί ή να χρησιμοποιηθούν διακοσμητικά τελειώματα. Το πλαίσιο αλουμινίου είναι η καλύτερη επιλογή διαμόρφωσης πόρτας ή παραθύρου γιατί είναι μία οικονομική λύση και ταυτόχρονα ιδανική από άποψη εξοικονόμηση ενέργειας, αντοχής και η ευελιξία του αλουμινίου σας προσφέρει απεριόριστες σχεδιαστικές επιλογές που περιορίζονται μόνο από την φαντασία σας. Μια ατέλειωτη σειρά από συστήματα, τελειώματα και επιλογές από γυαλί δημιουργεί ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων από το πιο οικονομικό εως το πιο περίτεχνο σύστημα αλουμινίου χωρίς να χάνει την θερμική απόδοσή του. Μια σειρά επιλογών τελικής επεξεργασίας εξασφαλίζει παράθυρα αλουμινίου και πόρτες που μπορεί να ταιριάζουν απόλυτα σε οποιοδήποτε ντεκόρ. Το ανοδιωμένο αλουμίνιο αντέχει στη διάβρωση και το βρίσκουμε σε ποικιλία χρωμάτων.

Κουφωματα alouminio Alousystem 3Τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί αύξηση ατόμων που επιλέγουν πόρτες και παράθυρα αλουμινίου στα σπίτια τους. Αυτό το υλικό έχει γίνει τώρα ακόμη πιο δημοφιλές από ότι τα παραδοσιακά ξύλινα κουφώματα που έχουν κοσμήσει τα σπίτια μας για τις τελευταίες δεκαετίες. Εάν σκέφτεστε να φτιάξετε νέο σπίτι ή να ανακαινίσετε το παλιό σας υπάρχουν πολλοί λόγοι που πρέπει να επιλέξετε κουφώματα αλουμινίου. Είναι σημαντικό όταν πρόκειται για πόρτα ή παράθυρο για το σπίτι σας να επιλέγεται το σωστό μέγεθος παραθύρου ή μπαλκονόπορτας για να έχετε τα καλύτερα δυνατά οφέλη π.χ. θα είναι λάθος στην τουαλέτα να επιλέξουμε ένα μεγάλο παράθυρο. Τα κουφώματα αλουμινίου είναι διαθέσιμα σε μια μεγάλη ποικιλία σχημάτων και μεγεθών αυτό σημαίνει πως μπορείτε να προσαρμόσετε το σωστό παράθυρο ή πόρτα που ταιριάζει στο χώρο σας.

Συγκριτικό πλεονέκτημα

Πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιών επιλέγουν να επενδύσουν σε αλουμινένιες πόρτες ή παράθυρα λόγω του ότι είναι ιδιαιτέρα ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες σε αντίθεση με τα ξύλινα κουφώματα τα οποία είναι γνωστά ότι σαπίζουν ή παραμορφώνονται με την πάροδο του χρόνου. Επιλέγοντας κουφώματα αλουμινίου βοηθάτε στη μόνωση του σπιτιού σας μειώνοντας σημαντικά το κόστος θέρμανσης και ψύξης. Υπάρχει μια ευρεία γκάμα χρωμάτων για να επιλέξετε το χρώμα που σας εκφράζει και να το συνδυάστε με την τρέχουσα διακόσμηση του σπιτιού σας.

Φυσικά είτε κατασκευάζοντας εκ νέου ένα σπίτι, είτε αποφασίζοντας να ανακαινίσετε το ήδη υπάρχον σπίτι σας, τα παράθυρα και οι πόρτες αλουμινίου είναι ένα από τα πιο σημαντικά είδη για το σπίτι σας και για το λόγω αυτό θα πρέπει να επιλέγετε με μεγάλη προσοχή. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις δυνατότητες που σας προσφέρονται ή ακόμη και να ζητήσετε μία προσφορά. Για την επικοινωνία με την εταιρεία μας, κάντε κλικ εδώ: Επικοινωνία με Elitesystem

SHOPPING CART

close

Pin It on Pinterest

Share This